Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda
Suroviny
Těstoviny (vrtule)
zelené olivy (s mandlemi, ale nemusí)
sterilovaný hrášek (malý)
sterilované žampiony (plechovka)
malá tatarská omáčka
Postup
Těstoviny uvaříme se lžičkou oleje, scedíme, přidáme na půlky nakrájené olivy, hrášek a posekané žampiony. Vše smícháme s tatarskou omáčkou a necháme vychladnout a uležet. Velice dobré !!!
Názory čtenárů
Místo hořčice jsem přidala nakrájenou šunku, bílý jogurt pro zjemnění a odlehčení a malinko soli. Excelentní! Luca dne 12.7.2010 14:19:12
Hledala jsem nějakou výraznější chuť a přidala jsem ještě lžičku hořčice. Je to také dobré. Iva dne 23.7.2003