Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, jemně naklepeme a poté nakrájíme na nudličky velikosti malíčku. Maso vložíme do mísy, osolíme a okořeníme, pokapeme olejem a worcesterskou omáčkou. Promícháme a necháme v chladnu nejméně 4 hodiny marinovat.
Před vlastní přípravou jídla si nejdříve nakrájíme papriky na proužky a rajčata na osminky. Dále si nastrouháme sýr a připravíme zeleninu na oblohu (např. hlávkový salát). Ve šlehači si připravíme těsto na palačinky a s minimálním množstvím tuku (nejlépe na teflonové či jiné vhodné pánvi) upečeme větší palačinky. Z tohoto množství těsta vyjde asi 5 kusů palačinek. Ty uchováme v teple. Na stejné pánvi rozpálíme asi 2 lžíce oleje a rychle na něm orestujeme maso. Odložíme ho stranou a na stejné pánvi restujeme nakrájená rajčata a papriky. Nezapomeneme přisolit. Jakmile začnou papriky měknout a rajčata mírně pouštějí šťávu, vrátíme na pánev i maso a restujeme ještě chvíli společně. Masovou směs se zeleninou navršíme na palačinku, vydatně posypeme nastrouhaným uzeným sýrem, palačinku přehneme a talíř přizdobíme čerstvou zeleninou.
Poznámka:
Připravujete-li toto jídlo poprvé, dobře si práci zorganizujte. Palačinky, maso i zeleninu lze připravit na jedné pánvi, ale je nutné postupovat tak, aby jídlo bylo rovnoměrně teplé. Touto úpravou masa jistě překvapíte své strávníky.