Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pražský flamendr
(cas)
recept číslo: 1164
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

400 g zadního hovězího masa
3 lžíce sádla nebo oleje
1 lžíce kečupu
200 g cibule
200 g paprik
pivo
sůl
mletá sladká paprika
česnek
drcený kmín

 

Postup

Cibuli oloupeme a asi dvě třetiny jemně nakrájíme. V kastrolu rozpálíme sádlo (olej) a cibuli na něm osmahneme dozlatova. Přidáme drobně nakrájené hovězí maso (nejlépe na nudličky), osolíme a krátce opečeme. Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku (množství podle chuti), prolisovaný česnek (2-4 stroužky), kmín a lžíci kečupu. Promícháme, podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Ke konci přidáme jemně nastrouhaný zbytek cibule a nakrájené papriky (hezké jsou různobarevné). Ještě chvíli společně dusíme, nezahušťujeme. Podáváme s pečivem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".