Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové kotlety plněné zeleninou a sýrem
(PHo)
recept číslo: 1140
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

1 silnější vepřové kotlety bez kosti
40 g brambor
40 g mrkve
40 g mraženého hrášku
30 g pórku
40 g růžičkové kapusty
80 g cibule
40 g sýra eidam
50 g stolního oleje
20 g strouhanky
30 g sojové omáčky
sůl
 

Postup

Vyšší vepřové kotlety z boku prořízneme a vytvoříme kapsu. Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme ji na malé kostičky. Cibuli dáme stranou, k ostatní zelenině přidáme propláchnutý hrášek nastrouhaný sýr, strouhanku, sojovou omáčku a sůl. Zeleninovou směs promícháme a naplníme jí připravené kotlety. Otvory spojíme párátkem nebo jehlami na závitky a kotlety po obou stranách opečeme v rozpáleném oleji. Vyjmeme je a na zbylém oleji osmažíme drobně nakrájenou cibuli, zalijeme ji vodou nebo vývarem a necháme chvíli povařit. Potom vložíme opečené kotlety a pod pokličkou zvolna dusíme do měkka. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory a například se salátem z červené řepy.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".