Ze šesti vajec upečeme klasický piškotový dortový korpus (na jedno vejce 30g mouky a 25 g cukru).
Z dalších šesti vajec ušleháme stejné piškotové těsto, které si rozdělíme na 3 části. Jednu necháme žlutou, druhou obarvíme kakaem na hnědo a třetí potravinářským barvivem na červeno. Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech vedle sebe a necháme upéci - cca 15 minut. Po vychladnutí nakrájíme na čtverečky asi 4x4 cm.Do vody dáme rozvařit asi 2 lžíce rybízové marmelády a po odstavení přidáme vinný punč. V tomto nálevu budeme namáčet barevné kostky. Upečený dortový korpus si rozkrojíme na tři části, spodní část potřeme marmeládou a vložíme zpět do dortové formy.Jednotlivé barevné kostky namáčíme v punčovém náálevu a rovnáme je na spodní díl korpusu po obvodu dortu - jednou barvou krajní kruh, další barvou střední kruh a nakonec poslední barvou prostředek. Poté můžeme vrstvu z kostek ještě trochu postříkat samotným punčem. Dále namažeme marmeládou druhou část korpusu a vložíme do formy a opět na povrchu namažeme armeládou. Tento postup opakujeme i na další vrstvu dortu ale obměníme barvy a opět pokropíme punčem.Třetí, vrchní, část dortu namažeme marmeládou a přiklopíme. Dort zatížíme a necháme v chladnu, po několika hodinách je vhodné dort otočit. Nakonec dort vyndáme z formy a polijeme citrónovou (ledovou) polevou.
?