Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pařížská šlehačka
(cas)
recept číslo: 1073
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

250 ml smetany ke šlehání
20 g kakaového prášku
25 g krupicového cukru

 

Postup

Uvedené přísady smícháme v kastrolku a za stálého míchání na malém plaménku je přivedem do varu. Potom odstavíme, ale každou chvíli ještě promícháme a necháme vychladnout. Poté uložíme nejméně na 6 hodin do chladničky (nesmí ovšem zmrznout). Před použitím ji ušleháme v lehkou pěnu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".