Nejdříve si připravíme masovou směs. Jde vlastně o klasické kung-pao. Jedinou změnou je to, že si kuřecí maso nakrájíme drobněji než obvykle.Potom ho smísíme ho s vejcem a máčeným škrobem (lžička solamylu rozmíchaná v malém množství vody), osolíme a dobře promícháme. Můžeme nechat i půl hodiny v chladnu odležet. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm za stálého míchání osmahneme do zlatavé barvy. Přidáme arašídy a chilli papričky nakrájené na malé kousky a zalijeme tmavým zálivem z výše uvedených surovin. Krátce promícháme a odstavíme.
Listové těsto si rozválíme na plát silný asi 5-6 mm. Kulatým tvořítkem z něj vykrajujeme kolečka a klademe je na vodou vypláchnutý plech. Na každé kolečko položíme ještě jedno kolečko stejné velikosti, které má však vykrojený střed. Vznikne tím jakýsi "soudeček". Takto upravené listové těsto upečeme v troubě. Do upečených (vlahých) "soudečků" z listového těsta plníme masovou směs. Ozdobit můžeme malým kouskem červené či zelené papriky či kolečkem pórku. Je to zajímavé slané pohoštění vhodné pro slavnostnější příležitosti. Je třeba počítat s tím, že příprava je pracnější a časově poměrně náročná.