Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Marinovaný kapr na grilu
(cas)
recept číslo: 859
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 porce kapra
citrónová šťáva
kousek citrónu
olej
sůl
strouhanka
zelená petrželka
 

Postup

Porce kapra nařízneme mělkými podélnými zářezy a vložíme do nich tenké dílky citrónu. Každý kousek kapra pokapeme citrónovou šťávou, olejem a necháme vše chvíli odležet v chladnu. Připravené porce ryby občas obrátíme. Potom je obalíme ve strouhance smíchané s nasekanou zelenou petrželkou, pokapeme olejem a vložíme do pekáčku nebo na gril a zvolna pečeme. Jakmile jsou na jedné straně opečené, obrátíme je a opečeme i po druhé straně. Podáváme s čerstvou zeleninou, s vařeným bramborem a s kouskem citronu, který si každý na talíři na rybu vymačká. Je to jednoduché, chutné a snad i zdravé.


Názory čtenárů

Recept vylepšuji tím,že do strouihanky přidám nastrouhaný tvrdý sýr
Kíšnem F. dne 30.12.2001
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".