Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pomazánka z tuňáka II*
(vde)
recept číslo: 801
pomtun2.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

tuňák ve vlastní šťávě (konzerva 200 g)
1 menší cibule
1 kyselá okurka
2 vejce uvařená natvrdo
200 g majolky
1 lžíce kečupu
šťáva z 1/2 citronu
1/2 lžičky hořčice
sůl
špetka pepře
 

Postup

Maso tuňáka vyjmeme z konzervy a necháme na sítku okapat. Cibuli si oloupeme a jemně nakrájíme. Také okurku a vejce uvařená natvrdo nakrájíme na kostičky. Suroviny lehce promícháme. Všechny další přísady (majolku, kečup, citrónovou šťávu, hořčici, sůl a pepř promícháme zvlášť v misce a potom přidáme do připravené směsi tuňáka s cibulkou, okurkou a vajíčky. Pomazánku mažeme na bílé pečivo. Ozdobit můžeme ještě plátky salátové okurky a proužky sterilované papriky. Nebo nakrájíme dobře umytý citron na tenká kolečka, ta rozkrojíme na čtvrtky a položíme na povrch pomazánky.
?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".