Listové těsto vyválíme na velmi tenký plát. Zoubkovanými formičkami vykrajujeme kolečka a za pomoci kulatého nože je překládáme na plech opláchnutý studenou vodou. Každé kolečko propíchneme několikrát vidličkou, aby se při pečení nezvedalo. Povrch koleček potřeme tence rozšlehaným vajíčkem. Pečeme v troubě při teplotě asi 150 stupňů dozlatova. Na každou vychladlou placičku položíme polovinu vlašského ořechu. Hotovou polevu Carla vložíme v obalu do horké vody a necháme ji rozehřát tak, aby byla středně hustá. Odstřihneme roh obalu a hustou polevu vytlačujeme na ořechy položené na listovém těstě. Polevou zalijeme ořech natolik, aby se po ztuhnutí polevy slepil se sušenkou z listového těsta.
Poznámka:
Prakticky jde o cukroví z polotovarů, jistě se povede i začínajícím hospodyňkám.
?