Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pikantní mexické rizoto
(Kni)
recept číslo: 730
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

vařená rýže
cibule
česnek
sladká paprika
pepř
sůl
paprika
feferonka
rajčata
klobása
1 lžička čerstvého oregana
olej
 

Postup

Rýži si uvaříme, všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme. Na větší pánvi si rozpálíme tuk a nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme dozlatova. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, malou feferonku a rajčata nakrájená na dílky, osolíme a podusíme. Potom přidáme na kolečka nakrájenou klobásu (nebo párek), pepř a mletou papriku. Vše smícháme s předem uvařenou rýží. Pro lepší chuť rizoto můžeme ještě zapéct v předehřáté troubě. Podáváme samozřejmě se zeleninovým salátem.
Poznámka: Rajčata je vhodné před použitím naříznout do křížku, spařit horkou vodou a oloupat. Množstvé jednotlivých surovin volíme podle chuti.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".