Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Slavnostní kuře
(hab)
recept číslo: 707
svakur.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kuře
50 g slaniny
100 g másla
olej
pepř
sůl
1 cibule
5 žampionů
100 g drůbežích jater

 

Postup

Kuře dobře omyjeme, necháme okapat a rozdělíme na čtvrtiny, osolíme a opepříme. V kastrolu rozehřejeme máslo a na něm osmahneme nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme připravené porce kuřete, v základu je opečeme po obou stranách, mírně podlijeme a v troubě pečeme doměkka. Potom maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a po zasmahnutí zalijeme vodou. Krátce podusíme, do vzniklé šťávy dáme na plátky nakrájené žampiony a kousky drůbežích jater. Ještě jednou trochu podusíme. Podáváme s bramborem nebo s rýží, porce masa přeléváme šťávou s žampiony a játry.

Názory čtenárů

Když kuře 100x a pokaždé jinak, tak toto je dobrá inspirace. Voní, chutná, nedá moc práce a nedá se na tom ani nic zkazit.
Ivča dne 19.3.2005
Když kuře 100x a pokaždé jinak, tak toto je dobrá inspirace. Voní, chutná, nedá moc práce a nedá se na tom ani nic zkazit.
Ivča dne 19.3.2005
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".