Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kaštanová buchta
(fha)
recept číslo: 596
kababu.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

2 tyčinky ledových kaštanů
250 g polohrubé mouky
250 g moučkového cukru
1/2 prášku do pečiva
200 ml oleje
150 ml vody
4 vejce
1 vanilkový cukr
 

Postup

Z bílků si ušleháme tuhý sníh. Žloutky, cukr a olej promícháme, postupně přidáváme vodu, mouku s rozmíchaným práškem do pečiva, nastrouhané ledové kaštany a nakonec lehce vmícháme sníh. Pečeme mírně na plechu vymazaném tukem a vysypaném strouhankou. Lze péci také ve větší formě na bábovku. Po upečení stačí pocukrovat, ale lze polít i polevou.

Názory čtenárů

Bábovka je perfektní, kaštany jsou hold cítit.Zkoušela jsem nedávno podobnou bábovku, jen místo kaštanů tam byla jedna velká Margotka. Manžel koupil dvě, nepoznal, co je malé a co velké, a já tam nastrouhala jednu a 3/4 a bylo to super. Doporučuji vyzkoušet! Jen toho cukru tam dejte pak polovinu, Margot je sladká.
Věra dne 1.5.2008 16:22:23
Moc dobré!
Alenka dne 12.4.2008 18:00:29
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".