Maso nakrájíme na nudličky velikosti malíčku. Vejce rozmícháme se solamylem, nalijeme ho na maso a dobře promícháme. Zeleninu si očistíme a všechnu včetně zázvoru nastrouháme nahrubo, pórek a houbu nakrájíme na nudličky. Na pánvi si rozpálíme olej, maso na něm po všech stranách osmahneme a vyjmeme. Poté orestujeme na stejné pánvi zeleninu, přidáme do ní burské oříšky, sójovou omáčku, kurkumu a osolíme. Vaříme asi pět minut. Poté přidáme hotové maso a sekanou celerovou nať. Vše dobře promícháme. Podáváme s rýží a těstovinami.
Praktické poznámky: Nemáte-li čínskou houbu, lze nahradit žampiony nebo i sušenými houbami namočenými ve vodě. Množství sójové omáčky si řídíme podle chuti (1-2 lžíce) a také opatrně solíme.