Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Těstoviny po provensálsku
(vde)
recept číslo: 408
spagepr.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g těstovin
100 g ementálu
50 g Nivy
4 stroužky česneku
2 lžíce posekaných lístků bazalky nebo
2 lžičky sušené bazalky
2 lžíce másla
4 lžíce oleje
sůl
 

Postup

Těstoviny (špagety, ale i jiné těstoviny) uvaříme ve slané vodě dle návodu. Mezitím utřeme z bazalky, oleje, česneku a Nivy pastu, ke které přidáme strouhaný ementál. Podle chuti osolíme. Uvařené těstoviny necháme okapat, dáme do misky a smícháme s čerstvým máslem a bazalkovou pastou. Jíme horké.
Upozornění: nekazte to žádnou uzeninou, vylepšete to sklenkou vína!

Názory čtenárů


dne 10.4.2004
super, dávám bod
dne 24.1.2002
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".