Nejdříve si očistíme papriky a naťovou cibulku a pokrájíme je na kousky. Také maso si nakrájíme na malé plátky. Připravíme si všechny ostatní suroviny, abychom je měli po ruce.
V kastrolu rozehřejeme trochu oleje a přidáme kari pastu. Chvilku mícháme, má tendenci se přichytávat. Po chvíli přidáváme po lžících kokosové mléko a stále mícháme. Přivedeme k varu a přilijeme kuřecí vývar. Jakmile se směs začne znovu vařit, vložíme maso a vaříme asi 2 minuty. Poté přidáme zeleninu a vaříme další dvě minuty. Během toho dochutíme rybí omáčkou, cukrem a případně i dosolíme.
Na talíři můžeme ozdobit thajskou bazalkou. Podáváme s rýží nebo s bílým pečivem.
Poznámka: zeleninu můžeme obměňovat - místo paprik a cibulky můžeme použít třeba zelené fazolky a brokolici. Nebo můžeme obdobně připravit kuřecí maso s ananasem.