Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Jáhlové rizoto
(Bag)
recept číslo: 3382
jarizo.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

250 g jáhel
1 cibule
1 mrkev
1 červená paprika
100 g hrášku
200 ml smetany na vaření
sůl
mletý pepř
olej
 

Postup

Jáhly před přípravou spaříme horkou vodou, abychom odstranili jejich nahořklou chuť. Potom je vsypeme do půl litru osolené vroucí vody a vaříme asi 15 minut pod pokličkou.

V hlubší pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme nakrájenou papriku, mrkev a hrášek. Zeleninu restujeme, až změkne. Potom vmícháme uvařené jáhly. Do směsi vlijeme smetanu, osolíme, opepříme, zlehka promícháme a odstavíme.

Na talíři posypeme strouhaným sýrem.


Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".