Kuřecí maso opláchneme, osušíme a pokrájíme na nudličky. Okořeníme, osolíme a poprášíme Solamylem. Na pánvi si rozehřejeme olej, vložíme na něj maso a za stálého míchání ho opečeme ze všech stran. Zastříkneme worchesterskou omáčkou, je-li třeba, přidáme trochu vývaru nebo vody. Jakmile je maso měkké, přidáme nastrouhanou (rozdrobenou) nivu, promícháme a prakticky ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou opékané brambory, hranolky nebo dušená rýže a samozřejmě syrová zelenina.
Poznámka: Jde o jídlo, které je připraveno velmi rychle, více času zabere příloha. Protože je třeba upravené maso hned podávat, postupujeme tak, že si nejdříve připravíme přílohu (brambory, rýži, hranolky) a přílohovou zeleninu a teprve potom se věnujeme přípravě masa.
?