Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Salát z červeného zelí
(kal)
recept číslo: 323
cicezs.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1/2 hlávky červeného zelí
3 lžíce oleje
2 čili papričky nebo feferonky
1 lžíce octa
2 lžíce sojové omáčky
1 pórek
trochu cukru
1/2 lžičky glutasolu

 

Postup

Zelí jemně nakrájíme (ideální je na kráječi, pokud ho máte k dispozici), spaříme ho ve vroucí osolené vodě a dáme okapat. Pro rychlé spaření se mi osvědčilo ponořit nastrouhané zelí na sítu a po krátké době vytáhnout. Ve větší pánvi rozehřejeme olej, osmahneme na něm nakrájené čili papričky nebo feferonky, přidáme zelí a ocet, sojovou omáčku, na kolečka nakrájený pórek, cukr a glutasol. Promícháme, z pánve předáme na salátovou misku a necháme vychladit. Před podáváním lze salát ozdobit např. dílky čerstvých rajčat.

?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".