Začínáme s přípravou všech surovin. Oloupeme a pokrájíme cibuli a česnek, z papričky odstraníme semínka a jemně nasekáme. Posekáme také ořechy a lístky čerstvého rozmarýnu sdrthnuté z větviček.Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu, většinou stačí zavařit do horké vody, nechat vyplavat a pak vyjmout.
V kastrolu rozpálíme olej, přidáme česnek a pokrájenou cibuli a nasekanou papričku. Lehce osmahneme a zalijeme nasekanými rajčaty. Osolíme, mícháme, přisypeme brusinky a chvíli společně dusíme.
Na větší pánvi rozpálíme trochu oleje a opečeme na něm uvařené ghnocchi do zlatova. Ke konci přidáme nasekaný rozmarýn a ořechy. Na talíři polijeme gnocchu omáčkou a posypeme parmezánem.
Je to hodně nezvyklé, ale hodně dobré.