Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Brambory plněné brynzou
(Bag)
recept číslo: 3069
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 větší brambory
250 g brynzy
150 g libové anglické slaniny
naťová cibulka
sůl
pepř
pažitka
 

Postup

Brambory vydrhneme kartáčkem, vložíme do osolené vody a uvaříme do měkka. Uvařené překrojíme na půlky a vydlabeme vnitřky.
Pokrájíme naťovou cibulku a slaninu. Pokrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme k ní vnitřky brambor a cibulku a vše lehce opečeme. Odstavíme a vmícháme brynzu, pažitku, sůl a mletý pepř. Touto směsí naplníme vydlabané půlky brambor, ještě posypeme pažitkou amůžeme podávat.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".