Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Plněné žampiony
(Bag)
recept číslo: 3055
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

12 větších žampionů
sůl
1 rohlík
trochu mléka
300 g mletého masa (hovězí a vepřové)1 vejce
2 lžíce hladké mouky
1 lžíce plnotučné hořčice
2 červená rajčata
vegeta
bílý pepř
máslo
pórek-
 

Postup

Žampiony očistíme, nohy odstraníme, klobouk oloupeme. Vnitřek žampionů osolíme. Rohlík nakrájíme na kousky, pokapeme mlékem a necháme vsáknout. Mleté maso vložíme do mísy, přidáme rozmačkaný rohlík, vejce, mouku, hořčici, vegetu a mletý pepř, sůl a jemně nakrájený pórek. Vše promícháme. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájená rajčata. Připravené žampiony naplníme masovou směsí a naskládáme je do zapékací misky vytřené máslem.

Vložíme do trouby vyhřáté na 220 st. C a zapékáme asi 20 minut. Podáváme s bramborem nebo s bramborovou kaší.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".