Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Rychlokvašky do kameninového hrnce
(Bag)
recept číslo: 3028
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

okurky
kopr
česnek
sůl
vinné listy
višňové listy
 

Postup

Přerostlé okurky dokonale omyjeme, propícháme je vidličkou a naskládáme do kameninového hrnce, proložíme je koprem, oloupaným česnekem a vinnými listy.
Zalijeme je převařenou vodou se solí (na 1 l vodz 1 lžíce soli). Okurky zakryjeme dřevěným prkénkem, které zatížíme. Necháme je kvasit v teplé místnosti asi týden, pak je můžeme jíst.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".