Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Humrové chlebíčky
(Bag)
recept číslo: 3015
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

300 g uzené makrely
1 menší cibule
1/2 celeru
1 mrkev
1 majolka
3 lžíce bílého jogurtu
sůl
citron
mletý pepř
veka
 

Postup

Očištěný celer pokrájíme na větší kusy a vaříme ve vodě do poloměkka (asi 7 minut). Vyjmeme z vody a necháme zchladnout. Makrelu ručně obereme, abychom odstranili i jemné kostičky. Očištěnou mrkev a oloupanou cibuli jemně nastrouháme, též nastrouháme vařený celer.
Do misky k nastrouhané zelenině přidáme na malé kousky natrhané rybí maso. Pokapeme citrónovou šťávou. Hmotu spojíme majolkou a jogurtem, osolíme a opepříme podle potřeby.
Necháme vychladit v ledničce, mažeme na krajíčky veky, zdobíme plátky citrónu a zelenou petrželkou.
Poznámka:
Z uvedeného množství se dá udělat asi 25 ks chlebíčků.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".