Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Šlehačková bublanina
(Bag)
recept číslo: 2995
rybizbub.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

3 vejce
1/4 l hrnek cukru krupice
1/4 l smetany ke šlehání (neušlehané)
500 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva

třešně nebo višně
 

Postup


Do mísy dáme všechny suroviny a promícháme vařečkou. Nalijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Poklademe vypeckovanými třešněmi.
Pečeme v troubě vyhřáté asi 160 až 180 st. C zhruba 30 minut do zlatova.
Po upečení můžeme pocukrovat.

Poznámka:
Dá se použít i jiné drobné ovoce, třeba rybíz nebo angrešt.

Názory čtenárů

Jednoduché a dobré.
Iva dne 18.7.2013 18:16:36
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".