Maso nakrájíme na proužky silné jako malíček. Přidáme k němu jednu lžíci grilovacího koření a jednu lžíci olivového oleje, promícháme. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na vrstvy. Papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Pórek nakrájíme na kolečka.
Tortily předehřejeme v troubě na plechu, stačí pár minut. Výhodné je, že jsou teplé všechny najednou a chvíli teplé i vydrží. Na pánvi na druhé lžíci oleje orestujeme maso, přidáme, pokrájenou zeleninu promícháme a také orestujeme. Osolíme a na závěr přidáme lžíci nebo dvě kečupu. Touto masovo-zeleninovou směsí plníme teplé tortily a podáváme.
Poznámka:
Toto jídlo má několik výhod. Je velmi rychlé a obsahuje málo tuku a hodně zeleniny. Navíc se dá pohodlně připravit i pro jednu či dvě osoby.