Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Hlíva ústřičná jako ovar
(Bag)
recept číslo: 2928
hlivaovar.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

čerstvá hlíva ústřičná
kuličky nového koření
kuličky černeho pepře
bobkový list
křen
hořčice
sůl
voda
 

Postup

Kořeni vložíme do vody pod pařák na knedliky a přiveme do mírného varu. Na pařák rozložíme klobouky hlivy - lupeny směrem vzhůru. Osolíme do lupenů, přiklopíme a necháme v páře 10 minut až houby změknou a provoní kořením.

Podáváme jako ovar s hořčicí a čerstvým křenem, můžeme na talíři ještě zakapat citrónovou šťávou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".