Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Bílý jogurtový chléb
(eta)
recept číslo: 2723
jochleb.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g polohrubé světlé mouky
100 g polohrubé špaldové mouky
150 g bílého jogurtu mléka
2 lžíce pomazánkového másla
300 ml mléka
2 kávové lžičky soli
2 kávové lžičky cukru
1 balíček suchého droždí

 

Postup

Recept je určen pro přípravu v domácí pekárně.
Mléko (můžeme nahradit i vodou), jogurt a pomazánkové máslo vložíme do pekárny jako první. Potom přisypeme obě mouky, sůl, cukr a droždí. Použijeme program Klasik (pekárna Eta Duplica Vital).
Výsledkem je jemný bílý chléb, je výborný také jako příloha.
Původní recept Ety byl mírně modifikován.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".