Začínáme přípravou dortového korpusu. Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny. Přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva, mletými ořechy a sklenici vody. Společně rozmícháme. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků a upečeme asi při 170 st. C. Necháme vychladnout ve formě.
Máslový krém připravíme utřením másla s moučkovým cukrem. Ochutit můžeme lžící rumu. Korpus na rozkrojíme, potřeme krémem a zase spojíme. Můžeme na chvíli zatížit i prkénkem, aby byl dort hezky rovný.
Dort vrátíme do formy. Povrch potřeme meruňkovým džemem, poklademe pravidelné kolečky oloupaného kiwi. Podle návodu na obalu si připravíme dortové želé. Nejdříve vytvoříme na povrchu dortu tenkou vrstvu, chvíli počkáme a potom nalijeme zbývající želé a necháme ztuhnout.
Dort má výraznější chuť, když se trochu rozleží.