Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Debrecínský rendlík
(cas)
recept číslo: 2628
debreko.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

4 debrecínské párky
400 g brambor
300 g růžičkové kapusty
1 větší cibule
3 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce sladké
papriky
sůl
mletý pepř
olej
masový vývar z kostky
 

Postup

Nejdříve si očistíme a nakrájíme všechny suroviny - brambory na kostky, cibuli na kostičky, párky na špalíčky. Z kapustiček oloupneme horní většinou poškozené listy a košťál nařízneme do křížku. V kastrolu rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájenou cibuli a párky. Přidáme nakrájené brambory, lžíci papriky, rajčatový protlak, sůl a mletý pepř. Podlijeme několika lžícemi připraveného vývaru a přidáme kapustičky. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Poznámka:
Je to snad lepší až druhý den, když se to trochu rozleží.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".