Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Cibulové smaženky
(cas)
recept číslo: 2592
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

8 krajíců chleba
200 g taveného sýra
2 cibule
2 vejce
strouhanka
olej na smažení
tatarská omáčka a kečup
 

Postup

Krajíce chleba namažeme taveným sýrem a rozkrojíme na poloviny. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, které rozložíme na talíři. Na další talíř si připravíme strouhanku a na další rozšlehaná vejce s trochou soli. Půlku krajíce přitiskneme namazanou stranou do cibule, pak krajíc obalíme ve strouhance, pak ve šlehaných vejcích a potom znovu ve strouhance. Vše dobře přitiskneme. Smažíme v rozpáleném oleji do zlatova.
Hotové pokapeme kečupem a tatarkou, doplníme čerstvou zeleninou.
Poznámka:
Je to levné, nenáročné, občas takovouto jednoduchou večeři třeba uvítáte.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".