Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kapustové rizoto
(cas)
recept číslo: 2582
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

½ hlávky kapusty
150 g slaniny
3 stroužky česneku
olivový olej
sůl
mletý pepř
majoránka
250 g rýže nebo těstovin
 

Postup

Očištěnou a opranou kapustu, zbavenou košťálů a tvrdých částí nakrájíme na nudličky. Slaninu nakrájenou na kostičky vložíme do rozpáleného oleje, opečeme a přidáme i na plátky nakrájený česnek. Ten však nesmí zhnědnout, aby nezhořkl. Nakonec přidáme nakrájenou kapustu a rychle opečeme.
Tuto směs vmícháme do uvařené rýže nebo do uvařených těstovin.
Poznámka:
Je to rychá zimní večeře, na stole je to za půl hodiny.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".