Změklé máslo utřeme s tekutým medem (ztuhlý med lze rozehřát ve vodní lázni nebo rychleji v mikrovlnné troubě), cukrem a kakaem. Vmícháme na kousky pokrájené kandované ovoce, hrubě nasekané ořechy a hrubě rozmačkané piškoty. Hmotu rozetřeme do nádoby vyložené alobalem, povrch potřeme čokoládovou polevou (koupenou nebo si ji vyrobíme roztavením čokolády na vaření s trochou ztuženého tuku a moučkového cukru). Po ztuhnutí vyjmeme, odstraníme alobal a horkým nožem (aby se čokoládová poleva na povrchu nelámala) nakrájíme na kostičky. Chceme-li mít povrch opravdu efektní, můžeme na zasychající čokoládové polevě ještě udělat šikmé proužky bílé polevy a zvlnit je tahy nože. (více viz obrázek, který snad brzy bude).