Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vanilková zmrzlina v čokoládové omáčce
(kni)
recept číslo: 2521
zmrzlic.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1/2 l mléka
6 lžic Nutelly
3 lžíce pomerančové šťávy
1/2 lžičky nastrouhané pomerančové kůry (čerstvé)
4 lžíce sezónního ovoce (třeba broskve + ostružiny)
4 porce vanilkové zmrzliny
 

Postup

Mléko ohřejeme a rozpustíme v něm Nutellu. Přidáme pomerančovou šťávu i kůru. Čokoládovou omáčku odstavíme a dáme asi na hodinu do chladu.
Mezitím si připravíme ovoce, větší ovoce pokrájíme. Omáčku nalijeme do malého hlubšího talířku, vložímu kupičku nakrájeného ovoce a kopeček zmrzliny. Ozdobíme lísktkem máty či meduňky. A mlsáme.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".