Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Panga omeleta
(vde)
recept číslo: 2447
pangao.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g pangasia
1 červená cibule
olej
koření na ryby (kotányi)
2 zakysané smetany
2 vejce
sůl
lžíce sekané petrželky (pažitky)
1 lžíce strouhaného sýra
 

Postup

Filety z pangasia necháme rozmrazit, opláchneme a osušíme v papírové utěrce.
Po obou stranách je osolíme a posypeme kořením na ryby. Orestujeme velmi krátce na rozpáleném oleji.
Připravíme si kulatou plochou misku, kterou můžeme dát do trouby. Vytřeme ji tukem (stačí necelá lžička oleje). Cibuli oloupeme, pokrájíme na plátky a poklademe na dno misky. Na cibuli poklademe orestované rybí filety. Zakysanou smetanu rozleháme s vejci a špetkou soli a nalijeme na ryby. Posypeme nasekanou zelenou petrželkou a jemně nastrouhaným sýrem.
Vložíme do trouby a pečeme, až začne omeleta na povrchu zlátnout. Rozdělíme na porce a podáváme s bramborem či s bramborovou kaší a s čerstvou zeleninou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".