Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Zapékané brambory pro otylky v římském h
(Ham)
recept číslo: 2088
zaperih.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1000 g syrových brambor
3 dužnaté zelené papriky a jedna červená
2 větší cibule
300 g točeného salámu
nějaké koření třeba grilovací
pepř nebo podle chuti
sůl
trošku kečupu
 

Postup

Brambory namočíme do studené vody a necháme odmočit. Pak je důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, silné asi 5 mm. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na dno římského hrnce. Na to poklademe brambory, na kostky nakrájené papriky a pokrájený točený salám, promícháme, osolíme, posypeme kořením, polijeme kečupem, přikryjeme a dáme do studené trouby péct. Pekla jsem 1,5 hodiny od zapnutí trouby.
Zeleninu si může každý dát takovou, jakou má rád - rajčata, kukuřici atd. Důležité je to, že není potřeba žádný tuk.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".