Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kančí guláš s oreganem
(vde)
recept číslo: 1865
kancik.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

700 g kančího masa
500 g cibule
3 stroužky česneku
2 lžíce sádla
1 vrchovatá lžička sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
1 lžíce oregana
sůl
vývar z kostky
2 -3 lžíce tmavé instantní jíšky
2 lžíce zavařených brusinek
 

Postup

Postupujeme prakticky stejně jako při přípravě guláše. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Oloupeme si i cibuli a také ji nakrájíme na kostičky. Orestujeme ji na rozpáleném másle v kastrolu, jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme. Přidáme sůl a koření, promícháme a zalijeme vývarem z kostky. Dusíme pod pokličkou na mírném příkonu tepla, až je maso měkké. Potom vmícháme instatní jíšku a jakmile se trochu provaří, vmícháme ještě do omáčky 2 lžíce brusinek.
Podáváme s houskovým knedlíkem či s chlebem.

Názory čtenárů

Tedy, stránku s receptem jsem okamžitě zavřel, když jsem mezi ingrediencemi narazil na instantní jíšku. Kdo nakrájí, opláchne a osuší maso, oloupe cibuli, má máslo, olej nebo tuk a trochu mouky a umí rozdělat oheň pod kastrolem, nesáhne po instatní jíšce. Příprava doopravdovské jíšky trvá dvě tři minuty.
Piwi dne 3.12.2013 23:04:27
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".