Celá vejce šleháme s cukrem do pěny, postupně zašleháváme olej, pak přidáme mouku s práškem do pečiva, mléko a rozemleté oříšky. Těsto rozetřeme na vysypaný plech s vyšším okrajem a pečeme asi na 160 až 170 stupnů C asi 30 až 40 minut. Zkoušíme špejlí. Délka pečení záleží na troubě. Kdyžje korpus hotový, necháme vychladnout.
Na vychladlé těsto rozetřeme tvaroh rozmíchaný s jedním vanilkovým cukrem.
Z mléka a pudingového prášku uvaříme klasický puding. Jahody rozmixujeme, přidáme cukr, želatinu. Při přípravě želé se řídíme návodem na sáčku. Buď se povaří nebo pouze na 60 stupňů, pokud se netáhne. Ne každá želatina se vaří. Na to se musí dát pozor. Ještě teplý puding dáme na tvarohovou vrstvu a na to pomalu lijeme po malých dávkách želé. Necháme vychladnout a dáme do lednice ztuhnout..
Poznámka: nejlepší je, pokud se stihne dělat zároveň puding a želé najednou, ovšem každé v jiném kastrolku.