Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pálivá topinka cibulka
(Ham)
recept číslo: 1763
topicib.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 plátky staršího chleba
2 větší cibule
4 větší sladkokyselé okurky
ďábelské tousty (pomazánka)
nebo čertovská pomazánka
mletý pepř
sůl
olej na smažení
 

Postup

Na oleji upečeme z plátků chleba klasické topinky a přendáme na talíř. Na tu samou pánev dáme na kolečka nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky, osolíme a opepříme podle chuti. Mezi tím, co se smaží cibule, natřeme na topinky pomazánku. Když je cibule měkká, pokryjeme bohatě touto směsí topinky. Topinky mají ostrou chuť. Jsou výborné jak k vínu, tak i k pivu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".