Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Bezmasé zapékané brambory
(Ham)
recept číslo: 1762
bezmas.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kg syrových brambor
1-2 pórky
300 g žampionů
Tatra mléko
sůl nebo vegeta
mletý pepř
 

Postup

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Polovinu poklademe do pekáčku. Na ně dáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájené ?ampiony, osolíme, opepříme nebo posypeme vegetou. Přikryjeme druhou vrstvou brambor. Opět osolíme a opepříme. Zalijeme Tatra mlékem a dáme do trouby asi na 1 hodinu, dokud nejsou měkké.

Názory čtenárů

Musím všem doporučit. Je to levná a dobrá večeře. Vyskoušela jsem i variantu brambory, filé, brambory, vejce natvrdo, brambory a zalít smetanou. Taky je to bašta :-)
Marta dne 23.2.2006
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".