Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pikantní hořčice
(cas)
recept číslo: 1745
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 velký kelímek plnotučné hořčice
4 kyselé okurky
1 malá sklenice sterilovaných červených paprik
1 cibule
1 feferonka (zelená)
 

Postup

Okurky i sterilované papriky vyjmeme z nálevu a necháme důkladně okapat. Obojí potom nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, feferonku rozřízneme, odstraníme jadérka a také nakrájíme. Hořčici (koupíme nějakou kvalitnější), vyklopíme do misky, přidáme nakrájenou zeleninu a promícháme. Směs dáme do zavařovací sklenice a uložíme nejméně na tři dny někde v chladnu. Podáváme jako pikantní přílohu k vařeným masům, ale i třeba i k vejcím uvařeným natvrdo.
Poznámka:
Místo uvedené nakládané zeleniny můžete použít i svou oblíbenou nakládanou zeleninovou směs.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".