Výborný zákusek, ale bez té polevy Jája dne 7.10.2012 22:15:02 |
paráda ženy,ůplná slast!!!!! petra dne 31.12.2009 16:54:15 |
Já to jdu skusit jen mě zajímá jak je možné že v těstu není kromě vajec nic tekutého.Tet jsem zamíchala těsto a nevím jak do toho dostanu ty bílky!No dám vědět:) petra dne 31.12.2009 15:34:03 |
Zrovna vymýšlím, co upécí na můj svátek a narazila jsem na tyto stránky, určitě to vyzkouším, už teď se mi sbíhají sliny. Vlaďka dne 5.1.2009 Vlaďka dne 5.1.2009 21:45:54 |
Dělám už dlouho,je dobrý. janatka dne 26.9.2008 22:49:46 |
Znám tento moučník s menší obměnou. Namaže se tenoulinká vrstva marmelády (rozmíchávám ji s trochou rumu) a na ni pokládám kompotovaný ananas. Místo jahodové polevy využívám šťávu z kompotu a svařím dva vanilkové pudinky. Dle potřeby doplnit vodou, či citronovou šťávou s cukrem. Chayla dne 22.7.2008 17:20:37 |
Tento moučník je naprosto super druhý den po něm nezůstal sni drobeček. Jen jsem nedávala tu jahodovou polevu. Jenny dne 12.6.2008 11:10:58 |
Řezy jsem dělala již několikrát, a vždy byl úspěch ivanah dne 5.5.2008 16:59:35 |
Výborný moučník, já jsem nedávala jahodovou polevu, ale posypala jsem to grankem.Všem nám moc chutnal. Romana dne 4.4.2007 |
Upekla jsem na rodinnou oslavu, ale do zakysanky jsem přidala kakao a bylo to také moc dobré. Ladilo to oku světlé těsto a tmavý krém. A všem chutnalo.Dávám bodíky. Jana H. dne 11.3.2007 |
Je to bezesporu dobrota, ale když se podíváte na 15nej, tak tam najdete 12 moučníků, 3x vepřové maso a žádnou zeleninu. UFF - pak nemají být Češi tlouštíci Olina v 25.2.2007 dne 25.2.2007 |
Dělala jsem na narozeniny syna a byla jsem pochválená, je to opravdu dobrota. Dík. mamča dne 30.1.2007 |
Děkuji za další opravdu užasný recept Stánik dne 11.8.2006 |
Děkuji Reni za odpověď, zítra udělám, mňam Kajka dne 22.7.2006 |
Ta jahodová poleva se opravdu nalije teplá na vychlazený krém z lednice,jinak by to nebylo pěkně hladké a špatně by se to roztíralo.Polevu nechám jen mírně prochladnout a pak po tenkém pramínku nalívám na moučník.Poleva ihned tuhne pod rukama,pak se celý moučník dá znovu do lednice.Vynikající obzvlášť v těchto parných dnech. Reni dne 21.7.2006 |
Jak to tady čtu, tak Vám musí poradit co s jahodovou polevou asi ¨"Reni", v mém receptu není uvedena. Maj.19.7.06 dne 20.7.2006 |
Chtěla bych vyzkoušet,ale není ,i jasný ten postup. Prosím o radu. Ta jahodová poleva se naleje horka na ten vychlazený šlehačkový krém z lednice? Děkuji moc za odpověď. Kaj dne 2.7.2006 |
OHROMNÉ!!!!!!!!!!!!!!!ŘADÍME MEZI STÁLICE NAŠÍ KUCHYNĚ A TO VAŘÍME PRO 150 LIDIČEK DENNĚ, VŠICHNI BYLI NADŠENÍ. kuchařky z družstva dne 17.5.2006 |
Je to dobrota, jejíž návod vypadá složitě, ale v e skutečnosti to tak vůbec není. Když jsem si s tím poradila i já, tak to zvládne každý. Odměnou vám bude super lehoučká chuť této vynikající "buchty". Květuška Světluška dne 19.4.2006 |
Chutnalo to jako kdysi v cukrárně zákusek s názvem "svěženka", teď už se asi ani nedělá, prostě svěží a lahodná chuť. Peču tento týden na velikonoce znovu. Mirka dne 11.4.2006 |
Je to dobrý lehký moučník,málo sladký,osvěžující,doporučuji rozhodně ho polít jahodovou polevou,dále použít 3 zakysané smetany a nechat ho vychladit v lednici. Reni dne 4.4.2006 |
Dobrota veliká, lehké a svěží pohoštění. Dávám bod. Kajda dne 27.1.2006 |
Výborné!!!!Boduji. Lidka dne 19.10.2005 |
Včera upečeno, dnes nezbyl ani drobek, vřele doporučuji. panda dne 20.9.2005 |
Zrovna se mi to hodí k upečení na narozeniny! Martina dne 26.8.2005 |