Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Brynzové palačinky
(kni)
recept číslo: 1604
brynpal.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

150 ml mléka 2 bílky 50 g hladké mouky sůl olej 100 g brynzy
 

Postup

Do mléka přidáme bílky, špetku soli, hladkou mouku a ušleháme hladké těsto. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, nalijeme tenkou vrstvu těsta a pečeme palačinky po obou stranách. Upečenou stranu ještě na pánvi poklademe brynzou, přeložíme na polovinu a okraj přidržíme trochu nahoru, dokud se brynza nerozpustí. Poté přeneseme na talíř a podáváme třeba s hlávkovým salátem nebo s jinou čerstvou zeleninou. Pozor: Z uvedeného množství mléka upečete tak 3 až 4 palačinky.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".