Znam a pecu dlouho a s uspechem. Nejlepsi je se svestkama nebo visnema (ty davam ted v zime kompotovane). Proste nejake vyrayne ovoce. Nebo je dobra kombinace cokoladoveho pudingu a hrusek. Marcela dne 5.12.2012 00:27:06 |
víborný skvělí parádní moc mi to chutnalo dělal jsem to s ananasem s tvarúžky a bylo to skvělé a do drobenky sem dal trochu slivovice a piva dík cs karel dne 8.1.2012 16:57:32 |
uplně na hovno udělala sem to a vúbec mi to nechutnalo celí se to rozteklo fujjj!!!!!!! Hana dne 8.1.2012 15:37:25 |
dobrý no ale kam to vjico to fakt nevím iva dne 8.1.2012 15:36:07 |
Vejce asi do drobenky ne???pane bože když všechno ostatní do drobenky tak kam jinam s vejci? Jamalka dne 31.7.2010 13:23:49 |
fakt dobry petra dne 18.7.2010 10:46:38 |
prosim kam stim vejcem dekuju moc vera paja.v. dne 12.3.2010 12:51:26 |
Já to peču s jablky a aroma - vanilkové máslo. Chutná skvěle a úžasně voní. Také je výborný s rebarborou - viz příspěvěk výše ( děkuji za tip ) Alča dne 25.10.2009 21:34:31 |
Prosím, kam dáváte to 1 vajíčko??
Děkuji Andy Andy dne 2.10.2009 16:01:36 |
Myslím si, že tento recept je skutečne velmi dobrý. Hned jak budu mít čas, tak ho vyzkouším, ale nevím, kam přijde to jedno vajíčko. Děkuji Lenča Lenča J. dne 5.9.2009 14:00:58 |
Tak do koláče jsem nakonec dala rebarbou a musím říct byl výborný.Děkuji.Marie Marie dne 3.6.2008 19:48:17 |
Pokud myslíte nerozmražené nevím, ale uvažujme: Maliny pustí teplem šťávu a ta by se měla "vlít" nebo " vpít" do toho pudinku. Jo nebo ne? Nevím jestli se neudělá na pudinku škraloup, nějak si to neumím představit, možná by to udělalo pěknou mozaiku. A nebo nechat maliny rozmrazit aˇšťávu použít do pudinku. Rozhodnutí je na vás zda-li risknout nebo ne. Zdravím. Jana H. Jana h. dne 26.5.2008 17:41:19 |
Dobrý den,dájí se použít zmrzle maliny? Marie dne 26.5.2008 12:34:52 |
Výborný,výborný,výborný!!!!! Jako ovoce jsem dala jablka a posypala skořicí-nemělo to chybu!!! Maja dne 2.3.2007 |
Pekla jsem tento koláč, výborný, rychlý a hlavně moc dobrý, dala jsem zmrzlé ovoce,jahody,maliny,ostružiny, tím každý kousek jinak chutnal. Doporučuji , zvládnou i mladé začínající hospodyňky. Stáňa v 20.11.2007 dne 20.11.2006 |
Tento koláč také peču, jen jsem nikdy nedávala ovoce. Musím to s ovocem také zkusit. Dra. dne 16.7.2006 |
Tento recept znám,peču ho často.Je to moc dobrá buchta která u nás dlouho nevydrží. Všichni se na ni vrhnou a můžu začít znovu :) Maja dne 23.11.2005 |
Asi mám trochu větší plech než autor,protože vrchní část nebyla jako těsto (jako na obrázku),ale jako klasická drobenka.Ale to vůbec nevadilo,protoze trochu prosvítalo ovoce a bylo to moc pěkné.Ale ještě víc to bylo dobré.Dala jsem rybíz a mezi to kousky nektarinek.Nemělo to chybu!Dala jsem to pak do chladničky a vychlazené to bylo ještě lepší - velice osvěžující.Jen se po tom zaprášilo.Díky za bezva recept. Hanka dne 22.7.2005 |
Je to supr,rychlé a výborné,jen jsem nevěděla jaké ovoce.Rybíz je asi dobrý nápad,chce to něco výrazného,ja jsem dala jahody,bylo to dobré,ale nebylo to přesně to pravé ořechové.Manžel tvrdí,že to bude super se švestkami.Dám vědět jak to dopadlo.Autor to asi dělal podle obrázku s rebarborou,kdo jí má rád asi skvělé.Peču hodně a ráda,takže houšť s takovými dobrotami.Díky Bára dne 14.7.2005 |
Koláč jsem dělala s rybízem a byl vynikající! marti dne 11.7.2005 |
tento recept se mi moc líbí tak ho zkusím,už se na něj těším.Iva Matějíčková Iva dne 4.7.2005 |
Puding sa dáva vrelý, alebo studený?
Dekuji Zora dne 30.6.2005 |
Uvařila jsem ho a nalila teplý na drobenku. Ať chutná. Jana H. Jana H. dne 30.6.2005 |