Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kapr s houbami po maďarsku
(Zdv)
recept číslo: 1400
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

4 porce kapra (asi 600 g)
200 g směsi čerstvých hub
1/16 litru
husté smetany
1/8 litru kyselé smetany
1/16 litru přírodního bílého vína
100 g másla
1 lžíce hladké mouky
1 cibule
zelená petržel
sůl
 

Postup

Očištěné porce kapra osolíme, vložíme do pánve s rozpuštěným máslem, polijeme vínem, přidáme očištěné, oprané a na malé kousky nakrájené houby, drobně usekanou cibuli, jemně nakrájenou zelenou petrželku, opepříme a osolíme. Povrch pánve pokryjeme alobalem a v troubě do měkka podusíme. Mouku rozmícháme se sladkou i kyselou smetanou, přelijeme přes měkkou rybu a ještě krátce zapečeme. Podáváme s vařenými brambory.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".