Smícháme mouku se solí, droždí rozmícháme v trošce vlažné vody, vlijeme do
mouky, přidáme olej a tolik vody, aby vzniklo řidší těsto. Zaděláme těsto. Necháme asi 20 - 30 minut kynout.
Sojové boby si namočíme den předem do studené vody, ráno propláchneme, dáme do
tlakového hrnce, přidáme trochu majoránky (aby nenadýmaly), vaříme 1 hodinu. Potom přidáme trochu soli a ještě chvíli povaříme, slijeme vodu. Zeleninu si nakrájíme, pokud má patizon měkkou slupku (zkoušíme nehtem), nakrájíme ho i se slupkou. Na pánvi rozpálíme olej, dáme do něj cibuli a mrkev, chvíli restujeme, potom přidáme pomletý koriandr, zázvor, kurkumu, přidáme vodu a sůl a chvíli dusíme. Pak přidáváme ostatní zeleninu, podle toho jak je která tvrdá. Když je všechna zelenina skoro měkká, odstavíme ji ze zdroje tepla, přidáme cibulovou nať a sojové boby, zamícháme.
Na plech dáme pečící papír, na něj rozprostřeme těsto, nejlépe to jde rukou
namočenou do studené vody. Povrch natřeme kečupem, na něj dáme směs zeleniny a
sojových bobů. Nahoru dáme plátky rajčat. Pečeme při teplotě 200 - 220 stupňů po dobu
15 minut, potom přidáme nastrouhaný sýr a pečeme dalších 5 minut.