Kuřecí maso vykostíme, nakrájíme na kostičky a promícháme se škrobobou moučkou, vejce, solí a sojovou omáčkou a necháme chvíli odležet v chladnu. Zatím si připravíme dva paprikové lusky - zbavíme je jader a nakrájíme na kostičky. Na tenké plátky nakrájíme mladou kedlubnu. Na pánvi si rozpálíme sádlo, vložíme do něj maso a mícháme, až maso zbělí. Potom přidáme nakrájené paprikové lusky a kedlubnu. Opět zamícháme, podlijeme vývarem, zmírníme oheň, dochutíme Glutasolem, vínem, lžičkou zázvorového oleje a lžičkou máčeného škrobu. Vhodnou přílohou je rýže. Zeleninovým salátem nebo alespoň kousky barevné zeleniny na ozdobení nic nezkazíte. Co takhle přidat trochu nakrájeného čínského zelí ozdobeného několika půlměsíčky rajčat?