Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo

ČLÁNKY

Škola vaření Chefparade

Jste Vy, Vaši přátelé či rodina milovníky dobrého jídla a nechcete na vybrané pochoutky chodit pouze do restaurací? Rádi byste si vybrané lahůdky připravili i sami doma?

Pak navštivte některé kuchařské kurzy vaření v Chefparade. Naučíte se připravovat thajská, indická, mexická, italská jídla či francouzskou kuchyni. Nebo raději sushi, ryby a dary moře či sladké pralinky? Nevíte, jak na přípravu paštik a terin?

chefparade

Ve škole vaření Chefparade si najde kurz každý. Zkušení šéfkuchaři se s Vámi rádi podělí o svá kulinářská tajemství a ukáží Vám jak připravit skvělý steak, telecí či kuřecí maso nebo sezónní záležitosti jako chřest či jahody. Nejen, že se naučíte něco nového a oslníte doma svou rodinu a přátele, ale ještě se pobavíte a potkáte nové lidi, s kterými Vás spojuje láska ke gastronomii. Chefparade je škola vaření pro začátečníky i pokročilé, malé i ty starší. Dětské kurzy, které jsou velmi oblíbené, se konají o víkendu a starší děti lze zanechat i bez dozoru na kurzu samotné.

Chefparade však nenabízí kurzy pouze pro jednotlivce. Opravdovou specialitou je firemní akce pro firmy, které se může zúčastnit až 120 hostů. Svůj kolektiv tak můžete stmelit zábavnou formou a přitom se ještě naučit vařit. Na skvělou interaktivní soukromou party či dětskou oslavu, při které si děti samy připraví jednoduché menu s pomocí šéfkuchaře, určitě nikdo z Vašich hostů dlouho nezapomene.